Wednesday, 12 November 2014

Freelancer Orientation Test Answers.

This time I am sharing with you  Freelancer Orientation Test Answers . Get update Freelancer Orientation Test Answers from this website. Freelancer Orientation Test  is a most important for your Freelancer profile improvement. So, Friends enjoy this post and if you have another new idea about it. Please post a comment below.

Question:1. Where Can I Find a list of projects i’m Currently working on?

Answer: On the freelancer View of my Dashboard.

Question:2.  How Much Does it Cost To Register as a Freelancer On Freelancer.com?

Answer: There is No Cost To Register.

Question:3. How can a freelancer increase his/her chances of winning bids?

Answer: All of these.

Question:4. Multiple Freelancer.com accounts are required in order to both bid on jobs as a freelancer and hire freelancer as an employer?

Answer: False.

Question:5. How can A Freelancer stay up to date on new projects?

Answer: BY any of these Methods.

Question:6. What is the Mountly Bid limit for a Premium member?

Answer: 500 Bids Limit.

Question:7. How can a Freelancer Increase his/her Chances of Winning bids?

Answer: All Of These.

Question:8. Which of the following is the Correct way for a freelancer to use the project Clairification Board?

Answer: TO Ask Questions about a project after Bidding.

Question:9. how can A freelancer Avoid being Cheated on a project?

Answer: All of these.

Question:10. Where can a Freelancer see how many bid He/she has Left?

Answer: in the Welcome Section of the Dashboard.

Question:11. What Would pervient a freelancer from bidding on a project?

Answer: Any of these.

Question:12. How can a freelancer contact an employer before being setected for a project?

Answer: Send a private message to the employer’s inbox.

Question:13. How much does it cost to bid on a project?

Answer: It Depends on the project budget.

Question:14. What advantages does standard membershio offer a freelancer?

Answer: All of these are correct.

Question:15. Which of the Following methods is Recommended for a freelancer to draw extra Attention to his/her Bid on a project?

Answer : Choose the Highlight my bid opton.

Question:16. Can a freelancer bid on a project that’s posted as private?

Answer: Yes,but there is a $3.00 fee to bid.

Question:17. What the Mountly bid limit for a basic member?

Answer: 50

Question:18. How many job types can a premium member have selected the qualification section of his/her profile?

Answer: 100

Question:19. What Should a freelancer do if he/she suspects an employer of fraud after bidding a project

Answer: Report the activity to freelancer.com Support.

Question:20. What Would prevent a freelancer from bidding on a project?

Answer: Any of these.

Question:21. Besides doing employer projects, how else can a freelancer make money on freelancer.com?

Answer: Any of these.

Question:22. I have Submitted feedback for an employer.But it doesn’t show on the employer’s profile ,why not?

Answer: The employer doesn’t allow feedback.

Question:23. What advantage does the Milestone Payment system Offer freelancers over other payment method?

Answer: All of these are correct.

Question:24. If a freelancer prefers not to start a project until a Milestone Payment has been created, how can he/she let prospective employers know that when placing a bid?

Answer:

Enter an amount in the “Initial milestone percentage required (0-100%)?” box on the bid form.

Question:25. I was awarded a project several days ago, but the Milestone Payment I requested hasn’t been created. What should I do?

.

Answer: Contact the employer with a polite reminder or issue a milestone payment request.

Question:26. I’ve noticed a project that violates Freelancer.com’s policies. What should I do?

Answer: Submit a ticket to the “Report Violations” department of Online Support.

Question:27. What action should a freelancer take if an employer cancels a Milestone Payment before the project deadline?

Answer: Launch a dispute as soon as possible.

Question:28. What advantage does the Milestone Payment system offer freelancers over other payment methods?

Answer: All of these are correct.

Question:29. How can Freelancers earn back their bids?

Answer: By accepting a project that has been awarded to them.

Question:30. Besides doing employer projects, how else can a freelancer make money on Freelancer.com

Answer: Freelancer Affiliate Program.

Question:31. I’ve completed a project, but the employer hasn’t made the PayPal payment promised. What should I do?

Answer: There is no recourse available on Freelancer.com for projects paid outside the Milestone Payment system.

Question:32. When does a freelancer pay a commission on a fixed-price project?

Answer: When the freelancer accepts the project.

Question:33. I was awarded a project several days ago, but the Milestone Payment I requested hasn’t been created. What should I do?

Answer: Contact the employer with a polite reminder or issue a milestone payment request.

Question:34. What should a freelancer do if an employer asks for his/her contact information before awarding him/her a project?

Answer: Send his/her email address.

Question:35. Which of the following is NOT a good way for a freelancer to ensure good feedback for a project?

Answer: Offer a lower price in exchange for good feedback.

Question:36. Where can a freelancer see how many bids he/she has left?

Answer: In the “Welcome” section of the Dashboard.

Question:37. Which of the following can be posted in a private message immediately after bidding on a project?

Answer: work samples.

Question:38. How can a freelancer increase his/her chances of winning bids?

Answer: All of these.

Question:39. What is the monthly bid limit for a Premium member?

Answer: 500.

Question:40. How much does it cost to register as a freelancer on Freelancer.com?

Answer: There is no cost to register.

Question:41. What advantage does the Milestone Payment system offer freelancers over other payment methods?

Answer: All of these are correct.

Question:42. How can a freelancer contact an employer before being selected for a project?

Answer: There is no way to contact an employer.

Question:43. How can a freelancer contact an employer before being selected for a project?

Answer: Send a private message to the employer’s Inbox.

Question:44. Can a freelancer change a bid placed on a project?

Answer: Yes, if the project is still open for bidding.

Question:45. I’ve noticed a project that violates Freelancer.com’s policies. What should I do?

Answer: Submit a ticket to the “Report Violations” department of Online Support.

Question:46. I have submitted feedback for an employer, but it doesn’t show on the employer’s profile. Why not?

Answer: The employer hasn’t yet submitted feedback for you.

Question:47. How can a freelancer stay up to date on new projects?

Answer: By any of these methods.

Question:48. What action should a freelancer take if an employer cancels a Milestone Payment before the project deadline?

Answer: Launch a dispute as soon as possible.

 

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
UA-57344681-1